Jüriööjooks




Täna, üks päev enne jüripäeva, toimus Lillekülas jüriööjooks. Sellest võtsid osa nii suured kui väiksed ning ka õpetajatel oli oma meeskond. Neljas ja viies klass jooksid Lilleküla taga staadionil. Jooks käis paarikaupa ja iga paar pidi käes hoidma tagurpidi torbikut, mille sees oli pall. Pall ei tohtinud ringi jooksul maha kukkuda. Võistlus pakkus neile palju rõõmu ja võit ei olnudki tähtis.

6. - 12. klasside arvestuses oli juba tegemist tõsisema võistlusega. Kogunemine oli kell 20.00 ja start anti täpselt kell 21.00. Igast klassist oli välja pandud kaheksa liikmeline võistkond (4 tüdrukut + 4 poissi). Joosti põlevate tõrvikutega, mis anti edasi järgmisele võistlejale. Tegu oli teatejooksuga ja tõrvik asendas teatepulka. Kokku oli rajal 8 pukti, mis igaüks olid erineva distantsiga (250m - 450m). Kogu võistlust saatis politsei eskort ja seega oli kõik turvaline.

Seekord tuli võitjaks Kristiine Gümnaasiumi meeskond, kelle edu finišis oli vaid paar sekundit. Nendele kuulus ka suur võidukarikas.
Teiseks jäi 11B klass ja kolmas koht kuulus 10A klassile.
Õpetajate meeskond tuli oma arvestuses tublile esimesele kohale, kuid kokkuvõttes olid nad kuuendad.
Iga meeskond sai auhinnaks ka joogi ja kringli.
Kogu võistlus oli väga tore ja meeleolukas, vigastusi seekord ei esinenud. Kõik lahkusid hea tuju ja rõõmsa meelega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar