KÜSITLUS: Moedemmi võitja arvamus võistlusest



Reedel, 9. aprillil toimus Kristiine Gümnaasiumis "Moedemm", kust oli võimalus osa võtta Kristiine linnaosa koolide 6.-12. klasside õpilastel. Osalejaid oli üle kümne ning nende seas olid esindatud ka meie kooli inimesed 8. ja 10. klassist.

Esimese koha, publiku lemmiku ja ka parima lavastuse tiitli sai Kristiine Gümnaasiumi 12. klassis õppiv Madis-Mikk Remmet, kelle kollektsiooni "Tekstiilpensionäride ümberlõikus" esitles ka õhtu parimaks kuulutatud meesmodell.


Kust või kellelt said mõtte "Moedemmil" osaleda?
- Mm, mõte osaleda moedemmil tuli, kui käisin vaatamas 32.kk moeshowd. Siis tuligi mõte, et võiks ise ka midagi ära teha.

Millal alustasid ürituseks ettevalmistumisega?
- Kavandid said juba varakult valmis tehtud, kohe kui see mõte tekkis, said ka mõtted paberile kantud aga riiete poolne teostus jäi hilisema peale.

Mis valmistas kõige rohkem raskusi reedel nähtud tulemuse saavutamisel?
- Kõige raskem selle tulemuse saavutamiseks oli riiete tegemine või kuidas öeldagi, muutmine. Kõik riided sai ju kaltsukatest ostetud ning täiesti tundmatuseni ära muudetud.

Kust tuli kollektsiooni nimi?
- Nimi tuligi kombineerituna vanade riiete uuest elust ehk tekstiilpensionärid on vanad rõivad, ümberlõikus tähendab uut elu.

Kuidas valmis su kollektsioon? Tegid sa kõik rõivad ise?
- Kavandid said kõik ise tehtud aga riiete valmistamisel sai kasutatud kõrvalist abi.
Kes olid su kollektsiooni modellideks?
- Kollektsiooni modelliks kutsusin ma oma enda trennist 3 tüdrukut ja 2 poissi, kes said oma rolliga väga hästi hakkama - 2 tüdrukut on ka eelnevalt modellingusega kokku puutunud.

Mis ootab laval nähtud riideid?
- Riided, need lähevad uuele üritusele kohe, mis toimub 5. juunil Saksa Gümnaasiumis - Moedepoo.

Õnnitlused!


Intervjueeris: Liisa
Pilt: Kristiine Gümnaasiumi kodulehekülg

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar