Lõpukell!

Täna, 22. aprillil oli viimane koolipäev meile armsaks saanud 12. klasside õpilastel! Selleks puhuks korraldasid 11. klassid neile 5. tunni ajal aktuse, kuhu olid kutsutud laulma ka esimese klassi õpilased. Lisaks väiksematele laulsid ka 11. klassid ise. Sooviti edu ja jõudu edaspidiseks ning kivi kotti. Kuni iga tutipäevaline pisikese kotikese kiviga kätte sai, lõi meeleolu videoklipp piltidest, mis nende koosveedetud aastate jooksul tehtud. Lõpetuseks helises kell viimasesse tundi, milleks oli mängutund kooli staadionil.



Peale ülesrivistust jagati lõpuklasside õpilased võistkondadesse ning siis algas ülesannete läbimine. Punktides tuli rõõmsavärvilistes riietes poistel ja tüdrukutel mängida pesulõksumängu, mis kujutas endast pimesi kaaslase rõivaste küljest pesulõksude korjamist, teha püramiidi, hüpata paaridena hüppenööriga ning selle alt läbi pugeda, mängida "vanaema lõngakera" ja lahendada viktoriini. Mõned ülesanded valmistasid ka raskusi ning nõudsid veidi pikemat pusimist, kuid enamjaolt said kõik võistkonnad tublisti hakkama!


Pärast ühist ringis keerutamist helises viimane koolikell ning sellega oli kaheteistkümnendike viimane koolipäev lõppenud.

Soovime neile kõigile edu eksamiteks ja ka edaspidiseks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar