Klassikalise muusika kontsert




Täna, 27. aprillil toimus meie koolis muusika kontsert, kus esinesid palju erinevaid ja huvitavaid esitajaid. Mängiti enamasti kuulsate klassitsismi muusikute parimaid palasid. Teoseid esitati erinevate keel- ja puhkpillidega, kelladega ning ka klaveriga.




Üritust algatasid andekad Muusikakeskkooli õpilased. Suureks üllatuseks oli näha noori talente mängimas niivõrd hästi ning loominguliselt. Järgmisena astus lavale Arsise Kellade Kool, mille dirigendiks oli meie oma kooli õpetaja Lemme-Liis Elp. Grupp koosnes õpilastest, kes olid pärit erinevatest koolidest. Ka paar meie kooli õpilast võis seal näha. Tegemist oli väga efektse ja toreda muusikaga, mille instrumentideks olid ainult kellad. Peale seda esines meile Oscar Golbergi nimelise muusikakooli orkester, kes oli pärit Poolast. Tegemist oli väga professionaalse muusikaga, mida iga päev laivis ei kuule. Nemad lõpetasid oma esituse võimsa orkesti teosega "Wojciech Kilar- Orava".




Üritus kestis umbes 2 tundi ning kogu kontsert oli väga huvitav ja eriline, sest ometi pole meie koolis veel nii heal tasemel klassikalist muusikat mängitud.




Täname kõiki esinejaid ja korraldajaid toreda ürituse eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar